HTML

valláskritika

Friss topikok

  • Tibor Abonyi: István barátom! A címmel kezdeném... Dohányzol? Bort iszol? Húst eszel? Ezek mind károsak a testn... (2020.10.27. 10:50) Tiltsuk be a Jóistent!
  • Stephanus: @Stephanus: Hát, Péter, neked ebből kéne élned...! Te lennél az első cyber-pap. (2014.10.11. 23:01) hit és evolúció

Arányos gondviselés

2014.05.18. 15:34 Stephanus

Sokan vannak a világon, akik az isteni gondviselést látják abban, hogy váratlanul egy életmentő korty vízhez, falat kenyérhez jutnak, és legyektől elgyötört legyengült testüket még egy kicsit fenntarthatják, míg mások, egészen más tájakon abban, hogy váratlanul nagy osztalékukból csodás utazásra indulhatnak jóltáplált családjukkal együtt. Isten szemmel láthatóan tiszteletben tartja az osztálykülönbségeket, mindenkin a maga szintjén segít. Komolyan így van. Mert viccnek kicsit durva lenne.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika vallás hit erkölcs kereszténység gondviselés valláskritika hittan

A bejegyzés trackback címe:

https://erkolcskritika.blog.hu/api/trackback/id/tr556179252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása